Antena 3 CNN Actualitate Vecinii rup tăcerea despre Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul dispariţiei fetelor din Caracal: „Mai aducea fete, dar...”

Vecinii rup tăcerea despre Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul dispariţiei fetelor din Caracal: „Mai aducea fete, dar...”

Vecinii rup tăcerea despre Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul dispariţiei fetelor din Caracal: „Mai aducea fete, dar...”
de S.T.    |    28 Iul 2019   •   11:09

Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul dispariţiei fetelor din Caracal, susține că este nevinovat. Vecinii îl descriu pe suspect ca pe un om ascuns, cu un trecut tulbure.

Popicu, asta era porecla suspectului.

„În curtea lui Popicu nu intra nimeni, dacă te duceai la el cu vreo treabă, te ținea în poartă. O poartă mare, de tablă, închisă pe dinăuntru cu drugi metalici. Strângea fier vechi și îl vindea, repara pe ici, pe colo. Mai aducea fete, dar pe bani. Aș fi băgat mâna în foc că nu le și omora”, spune un vecin, potrivit libertatea.ro

Citește și: Suspectul din cazul crimelor din Caracal are propria versiune a faptelor. „Am dat foc la niște haine ca să mă protejez de ţânţari”

Bunicul Luizei, fata dispărută din Caracal: „Fetele au fost răpite pentru trafic de organe. Nenorocitul ăsta a fost cărăuș. L-au pus în față că nu îl ajută mintea”

Apar noi informații șocante. O altă fată din Caracal a dispărut la ocazie, în anul 1999

Alexandru Cumpănașu: „Șeful Poliției Caracal i-a spus tatălui fetei că dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plătească el pagubele investigației”

Șeful Poliției Române, explicații în privința modului în care s-a acționat pentru salvarea fetei din Caracal: „Poliția putea intra în locuință și fără mandat”

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close