Antena 3 CNN Actualitate Vești proaste pentru Huidu! Procurorii cer o pedeapsă mai mare cu EXECUTARE

Vești proaste pentru Huidu! Procurorii cer o pedeapsă mai mare cu EXECUTARE

Vești proaste pentru Huidu! Procurorii cer o pedeapsă mai mare cu EXECUTARE
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Ian 2013   •   18:25

Procurorii şi avocaţii familiilor victimelor accidentului provocat de Şerban Huidu au solicitat, joi, judecătorilor Curţii de Apel Braşov casarea sentinţei de condamnare a acestuia la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare şi rejudecarea cauzei, pentru o pedeapsă mai mare, cu executare, scrie Mediafax.

Aceștia au cerut o pedeapsă mai mare cu executare, considerând că este singura modalitate prin care fostul realizator tv ar putea conştientiza gravitatea faptei.

Șerban Huidu a ajuns la ora 12.30 la Curtea de Apel Braşov, iar la ora 16.30 a fost preluată cauza sa, în tot acest timp el stând în sală, fără să facă vreo declaraţie.

În mai 2012, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov.

În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov. În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora.


×
Subiecte în articol: Serban Huidu
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close