Antena 3 CNN Actualitate Viaţa unui om valorează cât un Logan. Huidu va da soţiei uneia din victime despăgubiri de 5.000 de euro

Viaţa unui om valorează cât un Logan. Huidu va da soţiei uneia din victime despăgubiri de 5.000 de euro

Viaţa unui om valorează cât un Logan. Huidu va da soţiei uneia din victime despăgubiri de 5.000 de euro
de O.P.    |    31 Oct 2012   •   05:43

Viaţa unui om valorează cât un Logan! Aşa au decis magistraţii în cazul daunelor cerute de familiile celor trei oameni ucişi în accidentul rutier provocat de Şerban Huidu anul trecut. Soţia şoferului va primi despăgubire cinci mii de euro, în timp ce urmaşii celorlalte victime aşteaptă să vadă ce vor decide mai departe magistraţii, în condiţiile în care se plâng că până acum au făcut tot posibilul să-l scoată nevinovat pe Huidu.

Victimele accidentului provocat de Şerban Huidu au cerut daune morale in valoare de 800 de mii de euro. Oamenii se plâng că, de anul trecut, viaţa lor s-a schimbat.


ELENA BALOG SOTIA VICTIMEI: "Nu pot, domnisoara. Mi-e foarte greu pentru ca din pensia asta eu nu ma pot incalzi, nu pot sa-mi cumpar medicamente, nu pot sa-mi cumpar mancare ca trebuie sa le platesc pe toate.Sotul meu a fost sprijinul meu. Din toate punctele de vedere".

Avocatul femeii a cerut despăgubiri şi pentru maşina distrusă în accident. Pentru că societatea de asigurare nu a fost de acord cu suma, instanţa însă a hotărât ca familia să primească o  maşină cu aceleaşi caracteristici.

BUCUR BORCOMAN - AVOCAT FAMILIA BALOG: "Societatea de asigurare a avut un punct de vedere iesit din comun, sa spun asa...Pentru ca nu inteleg sa despagubeasca nici in acest moment...nu vorbim de daunele morale, pe care ei le-au apreciat foarte mari, dar sigur, punand in balanta viata unui om...dar nici macar contravaloarea unui autoturism".

La jumatatea lunii mai, Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa in urma accidentului soldat cu trei morti, produs in octombrie anul trecut. Urmatorul termen va fi pe 4 decembrie.



×
Subiecte în articol: Serban Huidu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close