x close

Victor Becali este un om liber. Cum arăta la ieşirea din Penitenciarul Jilava. Primele declarații - VIDEO

de S.T.    |    05 Ian 2018   •   11:42
Victor Becali este un om liber. Cum arăta la ieşirea din Penitenciarul Jilava. Primele declarații - VIDEO 534 Foto: captură Antena 3

Victor Becali a declarat, joi, la ieşirea din Penitenciarul Jilava, după ce a fost eliberat, că „îşi duce crucea”, prin faptul că a executat pedeapsa primită în dosarul „Transferurilor”.

„Am ajuns aici, ne ducem crucea, ne facem pedeapsa. Timpul va demonstra. Vedeţi ce vorbesc oamenii la televizor. Nu am spus eu că se ştiau pedepsele din dosarul Transferurilor, au spus foşti directori de servicii secrete. Eu mi-am ispăşit pedeapsa”, a declarat Victor Becali, joi seara.

Becali a părăsit Penitenciarul Jilava, joi, în jurul orei 22.30. El a fost pus în libertate, după ce judecătorii de la Tribunalul Ilfov au dispus eliberarea sa condiţionată.

Victor Becali a fost condamnat în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati