Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, după ce PSD a anunţat că suspendă campania electorală: "Ajută victimele şi rudele lor cu ceva? Îl ajută pe medicul erou?”

Victor Ponta, după ce PSD a anunţat că suspendă campania electorală: "Ajută victimele şi rudele lor cu ceva? Îl ajută pe medicul erou?”

Liderul PRO ROMÂNIA, Victor Ponta a reacţionat dur la anunţul făcut de social democraţi care au declarat că, în semn de respect pentru tragedie, PSD își suspendă orice acțiune de campanie electorală. Ponta readuce în atenţie ceea ce români nu pot uita din acţiunile vechii şi actualei guvernări şi consideră că social democraţii ar fi trebuit să vină cu soluţii şi sprijin pentru că asta aşteaptă oamenii în aceste vremuri tulburi.

Victor Ponta, după ce PSD a anunţat că suspendă campania electorală: "Ajută victimele şi rudele lor cu ceva? Îl ajută pe medicul erou?”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    15 Noi 2020   •   16:30

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamţ au transmis, duminică dimineața, că în secția ATI și-au pierdut viața șapte bărbați și trei femei cu vârsta cuprinsă între 67 și 86 de ani.

Marcel Ciolacu: Sănătatea este prioritară

”În semn de respect pentru tragedia de la Piatra Neamț , PSD își suspendă orice acțiune de campanie electorală . Sănătatea este prioritară! Marcel Ciolacu” este mesajul șefului PSD Marcel Ciolacu

În replică, liderul PRO ROMÂNIA, Victor Ponta se întreabă într-o postare pe Facebook:

“Şi cu ce îi ajută pe oameni că voi nu mai faceţi campanie acum ? Ajută victimele şi rudele lor cu ceva? Îl ajută pe medicul erou care ( la 5 ani dupa “Colectiv”) trebuie transportat în afara ţarii pentru ingrijiri medicale? Îi ajută pe bolnavii mutaţi forţat de la Piatra Neamţ la Iaşi unde conditiile sunt la fel de rele?”.

Ponta: Sau, prin anunţul că opriţi campania, vă faceţi şi voi campanie pe tragedia oamenilor ?

1. Credeţi ca aşa uită oamenii că după ce am demisionat eu din funcţie după tragedia de la “Colectiv” ( spre bucuria lui Dragnea şi a “securiştilor” de pe lângă el - toţi rămaşi şi acum în conducerea Partidului ) l-aţi votat pe Cioloş - care bineînteles nu a făcut nimic să îmbunătăţească Sistemul de Sănătate ?

2. Credeţi că aşa uita oamenii că aţi avut Guvernele Grindeanu, Tudose şi Dancilă în care NU s-a facut niciun spital nou ? Ca aţi abandonat proiectul spitalelor regionale doar pentru că erau promovate de Corina Creţu ?

Nelu Tătaru, după tragedia de la Piatra Neamţ: Toţi suntem vinovaţi pentru situaţia medicală din ultimii 30 de ani

3. Credeţi că aşa uită lumea că l-aţi votat pe Orban, Tătaru şi guvernul lui de încompetenţi şi hoţi - care acum se spală pe mâini de orice responsabilitate şi aruncă toată responsibilitatea pe Arsene şi PSD care au condus CJ Neamţ în ultimii ani?

4. Credeţi ca aşa uită lumea că aţi luat un ticalos incompetent de la PNL ( în 2019 se pupă cu Orban şi Rares pe scena) şi l-aţi pus manager la Spitalul Morţii? Dupa ce PNL pusese înainte un patron de Pompe Funebre?

5. Credeţi ca aşa uită lumea că aţi iniţiat legea privind Alegerile Locale în 27 Septembrie mână în mână cu PNL? Şi că acum v-aţi prefacut la Senat că nu mai puteţi schimba data Alegerilor Parlamentare ? Şi plângeţi cu lacrimi de crocodil pe umărul celor îmbolnăviţi de Covid din cauza campaniilor electorale?

6. Credeţi că aşa uita lumea că o armată de doctori sunt în campanie şi la televiziuni  pentru interesul vostru politic în loc să trateze bolnavii în Spitale? Poate acum îi trimiteti înapoi la munca lor - mult mai importantă decât acea de agent electoral sau de parlamentar", a mai întrebat Victor Ponta în postarea de pe Facebook.

Ponta: De la Cioloş şi Orban nu aveam absolut nicio aşteptare... De la USR nici atât

"De la Cioloş şi Orban nu aveam absolut nicio aşteptare / nu i-a interesat niciodată Sistemul de Sănătate - doar voturile şi poziţiile lor bănoase la Bruxelles sau la Palatul Victoriei! De la USR nici atât - acum au uitat brusc cum “corupţia ucide” / şi că au avut Guvernarea şi în 2016 şi în 2020 şi au făcut fix NIMIC din ce criticau la mine! De la Iohannis nu mă aşteptam deloc să ceară demisia Guvernului - cum a făcut acum 5 ani - când a fost vorba de un club privat , nu de un spital public", a mai spus Victor Ponta în postarea de pe Facebook.

Ponta: Dar de la voi oamenii aşteptau soluţii şi sprijin - nu să vă opriţi campania!

"Dar de la voi oamenii aşteptau soluţii şi sprijin - nu să vă opriţi campania! Incompetenta ucide - dar ipocrizia şi fariseismul vostru sunt la fel de nocive!

Mai bine faceţi campanie şi spuneti cum o sa faceţi după 6 Decembrie exact ce NU aţi facut deloc în ultimii 5 ani! Eu nu vă cred - dar mai gasiţi voi ceva naivi", a conchis Victor Ponta în postarea de pe Facebook.

 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close