Antena 3 CNN Actualitate Ghinion teribil pentru un viitor mire din Vâlcea. A ajuns la spital cu hemoragie masivă după o greșeală banală în timp ce se pregătea de nuntă

Ghinion teribil pentru un viitor mire din Vâlcea. A ajuns la spital cu hemoragie masivă după o greșeală banală în timp ce se pregătea de nuntă

Un tânăr din Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea, a fost preluat cu hemoragie masivă, joi, de un echipaj SMURD, după ce a suferit un accident în timp ce împodobea poarta pentru nuntă.

Ghinion teribil pentru un viitor mire din Vâlcea. A ajuns la spital cu hemoragie masivă după o greșeală banală în timp ce se pregătea de nuntă
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    18 Aug 2022   •   20:51

Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați joi după-amiaza să intervină pentru salvarea unui bărbat cu hemoragie masivă, captiv în elementele metalice ale unei porți din Râmnicu Vâlcea.
Pompierii au intervenit cu descarcerarea și un echipaj SMURD, transmite Mediafax.

„În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenției, persoana a fost eliberată, fiind transportată la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD”; spun reprezentanții ISU Vâlcea.

Potrivit martorilor, viitorul mire își împodobea poarta pentru nuntă, dar i-a alunecat scara și s-a înfipt cu mana dreaptă în țepii porții.

Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această după amiaza pentru salvarea unui bărbat care prezenta hemoragie masiva și era captiv in elementele metalice ale unei porți, în mun Rm Valcea, pe str Straubing. La fața locului au acționat doua echipaje ( Descarcerarea si SMURD).

În scurt timp de la sosirea echipajelor la locul interventiei, persoana a fost eliberata, fiind transportata la UPU Valcea de catre echipajul Smurd.

Vroia sa își împodobească poarta pentru nunta. A alunecat scara și s-a înfipt cu mana dreapta în tepii de la poarta.

Persoana in cauza are 31 de ani și își amenaja bradul pentru nunta sa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mire nunta accident
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close