Antena 3 CNN Actualitate Vîntu a cerut ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara cu un bilet medical semnat de un ginecolog

Vîntu a cerut ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara cu un bilet medical semnat de un ginecolog

Vîntu a cerut ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara cu un bilet medical semnat de un ginecolog
Sursa foto: Intact images
17 Dec 2010   •   13:08

Sorin Ovidiu Vîntu a cerut, vineri, instanţei, ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara pentru că în perioada 10-24 ianuarie vrea să meargă la Viena, pentru tratament. Până aici, nimic bizar. Doar că, potrivit Mediafax, biletul medical, depus anterior la dosar, este semnat de un ginecolog, deşi provine de la o clinică vieneză unde sunt tratate probleme cardiologice.

Judecătorul Camelia Bogdan a spus că nu înţelege de ce este semnat de un ginecolog un act medical ce viza probleme cardiologice.

Vîntu a depus la dosar, la termenul din 6 decembrie, o copie a unei recomandări făcute de şeful unei clinici vieneze pentru internarea sa în această unitate.

Judecătorul a cerut avocaţilor lămuriri referitoare la acest bilet şi să depună la dosar originalul recomandării medicale.

Omul de afaceri a precizat însă că s-a operat în urmă cu trei ani la clinica medicală respectivă. Intervenţia chirurgicală a fost făcută de specialistul clinicii respective, un profesor universitar în cardiologie care, de altfel, a fost de acord cu recomandarea semnată de şeful clinicii.

Vîntu a precizat că recomandarea a fost făcută în mod efectiv de cardiologul său şi doar documentul redactat a fost semnat de şeful clinicii care este ginecolog.

Însă judecătorul nu a fost convins de explicaţiile lui Vîntu şi a cerut apărării ca, până la termenul din 7 ianuarie 2011, să depună documentul în original, redactat în limba engleză.

La începutul lunii decembrie Sorin Ovidiu Vîntu a fost transportat la un spital din Capitală, după ce i s-a făcut rău la Tribunalul Bucureşti. Omul de afaceri se afla acolo pentru un nou termen în procesul în care este judecat pentru favorizarea infractorului.

Incidentul s-a petrecut în sala de judecată. Omului de afaceri i s-a făcut rău şi a cerut magistraţilor să îi permită să meargă la spital. Avocaţii omului de afaceri au cerut atunci instanţei amânarea termenului de judecată. Magistraţii au decis, însă, să continue procesul.

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu tratament Viena
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close