Antena 3 Actualitate VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizată. Ce se întâmplă cu vremea până marți

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizată. Ce se întâmplă cu vremea până marți

de Gabriel Dano    |    03 Dec 2021   •   19:51
VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizată. Ce se întâmplă cu vremea până marți

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo pe următoarele patru zile. Potrivit meteorologilor, duminică vremea se mai încălzește puțin, cu maxime care vor ajunge până la 12 grade. De marți, însă, vom asista din nou la o răcire.

În țară

Prognoza meteo sâmbătă, 4 decembrie

Vremea se va rãci faţã de ziua precedentã, mai accentuat în regiunile sudice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 7 grade, iar cele minime, în general, între -5 şi 3 grade. Cerul va fi mai mult noros şi vor cãdea precipitaţii slabe predominant sub formã de ploaie, local în Dobrogea şi pe alocuri în Muntenia şi Oltenia. În Carpaţii Meridionali şi de Curburã, trecãtor va ninge slab. În restul ţãrii, înnorãrile vor fi temporare, iar noaptea, izolat şi cu precãdere în vest şi nord-vest, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe litoral şi în Banat, precum şi la munte, îndeosebi pe creste. Pe alocuri se va semnala ceaţã.
Presiunea atmosferică va scãdea semnificativ.

Prognoza meteo duminică, 5 decembrie

Vremea se va încãlzi uşor, astfel cã valorile termice diurne se vor situa în general în jurul celor normale în prima decadã a lunii decembrie, iar cele din cursul nopţii vor fi mai ridicate decât acestea. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade, mai ridicate în Dobrogea pânã la 9...10 grade pe litoral. În jumãtatea de nord-vest a ţãrii, treptat înnorãrile şi aria precipitaţiilor predominant sub formã de ploaie se vor extinde. În restul teritoriului, cerul va fi parţial noros şi pe spaţii mici vor fi ploi slabe. La munte, precipitaţiile vor fi mixte, cu ninsori pe alocuri viscolite la altitudini mari. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, pe litoral şi în sudul Banatului. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.
Presiunea atmosferică va continua sã scadã, mai ales în prima parte a intervalului.

Prognoza meteo luni, 6 decembrie

Vremea se va încãlzi în sudul şi în estul teritoriului, iar în rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul se va înnora treptat începând din vest şi sud-vest şi se vor semnala precipitaţii mai ales sub formã de ploaie cu precãdere seara şi noaptea în jumãtatea sudicã a ţãrii, iar în nord, centru şi la munte vor fi precipitaţii mixte, predominant ninsori la altitudini în general de peste 1500 m. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane, unde ninsoarea va fi viscolitã. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -2 şi 10 grade. Izolat va fi ceaţã, în special dimineaţa.

Prognoza meteo marți, 7 decembrie

Vremea se va rãci faţã de intevalul anterior în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii predominant sub formã de ploaie în regiunile sudice şi sud-estice şi mai ales ninsoare, local în rest. La munte, cu precãdere pe creste va ninge viscolit. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi temporar în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 9 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime se vor situa între -5 şi 8 grade. Izolat va fi ceaţã.

În București

Prognoza meteo București, 4 decembrie

Vremea se va rãci accentuat. Cerul va fi mai mult noros, iar în prima parte a zilei vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe, predominant ploi. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimã va fi de -1...1 grad. La sfârşitul intervalului se poate forma ceaţã.

Presiunea atmosferică va scãdea.

Prognoza meteo București, 5 decembrie

Vremea se va încãlzi uşor, astfel cã valorile termice se vor situa peste cele normale în prima decadã a lunii decembrie. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de 2...4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în special noaptea, când trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.
Presiunea atmosferică va continua sã scadã, mai ales în prima parte a intervalului.

Prognoza meteo București, 6 decembrie

Vremea va continua sã se încãlzeascã şi va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi temporar noros şi vor fi ploi slabe, cu probabilitate mai ridicatã în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 10...11 grade, iar cea minimã de 6...7 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo București, 7 decembrie

Vremea se va rãci faţã de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 7 grade, iar cea minimã va fi de 2...3 grade.

×
Subiecte în articol: prognoza mateo
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close