Antena 3 CNN Actualitate WhatsApp nu va mai funcționa de la miezul nopții pe milioane de telefoane! Ce modele de smartphone sunt afectate

WhatsApp nu va mai funcționa de la miezul nopții pe milioane de telefoane! Ce modele de smartphone sunt afectate

Aplicaţia WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de smartphone-uri, după miezul nopţii, din cauza unei actualizări efectuate de compania Facebook. Pentru mai multe modele de telefoane, aplicația nu va mai fi disponibilă începând cu 1 ianuarie. Mii de utilizatori români vor fi afectați de această schimbare.

WhatsApp nu va mai funcționa de la miezul nopții pe milioane de telefoane! Ce modele de smartphone sunt afectate
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    31 Dec 2020   •   21:48

Aplicaţia WhatsApp, deţinută de Facebook,  nu va mai funcţiona pe smartphonurile mai vechi care rulează cu sisteme de operare mai vechi de iOS 9, respectiv Android 4.0.3.  Posesorii acestor device-uri trebuie să îşi actualizeze software-ul, dacă este posibil, sau să îşi cumpere un smartphone mai nou, potrivit gandul.ro.  

Mai exact, orice iPhone 4 sau mai vechi nu va mai putea rula aplicaţia WhatsApp, întrucât acestea nu suportă actualizarea iOS 9. Modelele iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 şi iPhone 6S au fost lansate înainte de apariţia iOS 9, însă utilizatorii au posibilitatea de a face actualizarea sistemului de operare dacă nu au făcut încă acest lucru.

 Printre telefoanele care operează cu sistemul Android care nu vor mai putea suporta aplicaţia WhatsApp se numără Samsung Galaxy S2, HTC Desire şi LG Optimus Black.

 

×
Subiecte în articol: WhatsApp telefoane
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close