Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ceaiul care alungă insomnia şi reglează tensiunea. Lidia Fecioru: "Dintr-o cană se bea de 10 ori pe zi, nu tot odată"

Ceaiul care alungă insomnia şi reglează tensiunea. Lidia Fecioru: "Dintr-o cană se bea de 10 ori pe zi, nu tot odată"

Un ceai preparat dintr-un condiment banal ne poate ajuta la alungarea insomniei sau a durerilor de gât, dacă se bea într-un anumit fel, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Ceaiul care alungă insomnia şi reglează tensiunea. Lidia Fecioru: "Dintr-o cană se bea de 10 ori pe zi, nu tot odată"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2023   •   19:30

"Ceaiul din semințe de mărar este bun pentru cei care nu pot ține urina, deci pentru cei cu incontinenţă urinară, pentru tensiunea arterială și e foarte bun adjuvant pentru cei care nu pot dormi noaptea, care au insomnii.

Pentru prepararea ceaiului, se pune o lingură de semințe într-o cană mică de ceai, se toarnă 200 de mililitri de apă, se înveleşte ceainicul într-un prosop și se lasă 40 de minute.

Din cantitatea de ceai de mărar de 200 de mililitri se beau câte 2-3 guri o dată, pe durata întregii zile, deci cam de 10 ori pe zi.

Citeşte şiAlimentul care este cel mai mare duşman al creierului. Semnal tras de prof. dr. Vlad Ciurea

Se face cura de tratament o săptămână, după care cam o dată pe lună câte 2-3 zile, în scop profilactic. 

E bine de ştiut că ceaiul din semințe de mărar ne ajută și pentru broșite, pentru dureri în gât, pe amigdale, pentru insomnii, pentru tuse excesivă", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close