Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum recunoşti o persoană ipocrită. Lidia Fecioru: "Îi găsim în foarte multe locuri, din păcate"

Cum recunoşti o persoană ipocrită. Lidia Fecioru: "Îi găsim în foarte multe locuri, din păcate"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cum putem să recunoaștem o persoană ipocrită.

Cum recunoşti o persoană ipocrită. Lidia Fecioru: "Îi găsim în foarte multe locuri, din păcate"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iun 2023   •   19:00

"Multă lume se confruntă cu ipocrizia oamenilor. Poate că și noi câteodată suntem ipocriți. Eu personal fac chestia asta pentru a mă apăra de alții mai ipocriți ca mine.", a spus Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

"Ipocritul spune una și face alta, înțelegi. Astfel de oameni, poți doar să poți să vorbești cu ei, în rest să nu te bazezi pe ei. "Ai nădejde în mine ca în cuiul lui Pepelea. N-ai nicio șansă. Ai nădejde în mine - ești ca și singur."

Sunt oamenii ipocriți și îi găsim în foarte multe locuri, din păcate. Eu nu i-aș băga seamă, și dacă o dată un om ți-a promis ceva și nu s-a ținut de cuvânt și a făcut cu totul altceva, nu mai trebuie să-ți faci așteptări de la el.

Domnule, când ți-a ieșit cuvântul pe gură, trebuie să ai responsabilitate acelei fraze pe care ai spus-o. Mort, copt, îți curge sânge de nas, te ții de cuvânt, pentru că tu creezi așteptare, speranță. Dacă nu vrei să-l ajuți pe om, spune de la început. Nu-l fă pe om să își creeze tot felul de așteptări de la tine. Poate că din așteptarea asta, pe care tu i-o creezi omului, i se ruinează viața. Poate că tu ești o verigă la mijloc de care atârnă viața unui om.

Mie mi se permite, altora nu - ipocritul asta face. Adică tu poți, dar alții să nu aibă chestia asta. Exact așa și cu invidioșii,

Când vrei să îți iei o casă, taci. Când vrei să faci ceva pentru tine, taci. Nu spune la ghionioniști nimic.

"Ipocritul întotdeauna va da vina pe toată lumea"

Ipocriții nu vor admite niciodată că sunt vinovați de ceva, chiar dacă le aduci toate dovezile în față. Ăsta este ipocritul. care spune: "Eu n-am niciun vină, nu e vina mea." Ăla o să spună întotdeauna "altcineva e vinovat".

Supărarea - Este important să acceptăm că ipocriții sunt foarte sensibili atunci când când cineva vorbește despre neajunsurile lor. Nu mai vorbește cu tine, că e supărat. Întotdeauna va da vina pe toată lumea.

Drama -  Oamenii cu două fețe spun că nu suportă confruntările, certurile, din cauza unor fleacuri de fapt. De drept, ei fac doar ceea ce provoacă conflict. Omul codaș, care bagă străbe, și după aia zice că nu este sunt vinovat. Foarte periculoși.

Ipocriții mai au chestia asta cu manipularea. Manipulează într-un hal barbar. Adică noi toți ne-am lovit de acest gen de persoane. Mai uită-te la om, studiază-l. Eu am învățat în viața asta să nu mă mai supăr pe așa gen de oameni. 

Cam astea ar fi modalitățile de a se manifesta, de a trăi în ceilalți. Și noi îi vedem, îi simțim. Sfatul meu e să fim vigilenți și să nu avem de furcă cu ei." 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close