Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodiile care vor avea noroc la bani în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Vor fi vedetele chiar de la începutul anului"

Zodiile care vor avea noroc la bani în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Vor fi vedetele chiar de la începutul anului"

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevăruri ascunse de pe antena3.ro, horoscopul cu zodiile care vor avea noroc la bani încă din primele zile ale anului 2024.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2023   •   19:30

Două zodii vor fi vedetele anului viitor în materie de bani, pentru că vor avea noroc chiar de la începutul anului 2024 și după aceea vor continua în fiecare lună.

Nativii în schimb, trebuie să fie deschiși să accepte oportunitățile, că de acolo vin și banii. Asta pentru că nu vor da greș. Tot ce se oferă e benefic.

Zodiile care vor avea noroc la bani în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici: Balanță

De regulă, pentru Balanțe și nu contează atât de mult capitolul financiar, atât timp cât își pot permite orice. Nu fac parte din categoria zorilor care pun mare preț pe bani.

Lucrurile se pot schimba de anul viitor și Balanțele să realizeze ca au un potențial și că pot face tot ce și-au propus, mai ales dacă au existat anumite momente în care au simțit că sunt la limită cu banii. Datorită acestui fapt, când au scârțăit, cum zice românul, și și-au dat seama că portofelul a început să facă striptease, atunci se apucă să facă bani. 

Balanțele își vor dori să facă schimbări radicale și aici e benefic, deoarece au șanse ca acest lucru să se întâmple încă din primele zile ale lui 2024. Chiar dacă alții sunt deja cu gândul la vacanța de iarnă, nativii din Balanță își fac planuri mari și vor să încerca să îndeplinească acele obiective.

Balanța vrea să aibă bani ca să-i bucure pe cei din jur. Nici n-au ajuns în posesia banilor și el știe că vrea să ia cutare lucru la fiecare.

Zodiile care vor avea noroc la bani în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici: Scorpion

A doua zodie care vine după Balanță și se pliază un pic pe norocul la bani, sunt vecinii lor, Scorpionii.

Datorită faptului că iubesc luxul și nu se uită la finanțe, când își doresc ceva sau când trebuie să-și îndeplinească propriile dorințe, de multe ori pot ajunge și în situații delicate. Așa că Scorpionii trebuie să profite de noile oportunități pe care le oferă conjunctura anului 2024 și să beneficieze chiar din primele zile, la fel ca vecinilor de zodie, Balanțele.

Nativii Scorpion vor fi cu adevărat împliniți pe plan financiar și vor înțelege că pot face mai mult decât au crezut vreodată, cu condiția să încerce sau să propună să fie promovați în luna ianuarie. Și ei știu să-și ceară drepturile, la obiect, direct.

Vor obține o mărire de salariu la care tot au sperat pe parcursul anului precedent. Acum, dacă a venit noul an și au aflat ca noroc la bani, cei mai curajoși se vor gândi mai mult la momentul în care vor pune bazele unei afaceri. Țintesc pe termen lung. 

Bucuria, și la Scorpion și a Balanței, este de a reuși să îi facă pe ceilalți mulțumiți. Dar Scorpionii, în plus, știu să pună banul acolo unde afacerea îi va aduce dublu, triplu sau înzecit.

Deci, pentru 2024, regret că nu sunt toate zodiile la fel. Dar la cei care au ascendent în Balanță sau Scorpion poate să meargă, și se mai pliază și cei care sunt pe axă cu Balanța și Scorpionul. 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close