Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Cum explică PNL sloganul ”furat” de la PSD: Nu e același, e o completare

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Cum explică PNL sloganul ”furat” de la PSD: Nu e același, e o completare

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Cum explică PNL sloganul ”furat” de la PSD: Nu e același, e o completare
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    28 Oct 2016   •   21:36

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Sloganul PNL nu este furat de la PSD, ci este o replică la cel al social-democraților - cel puțin asta a spus Marius Vintilă, liberal, vineri, la Antena 3.

”PNL nu a ascuns că e sloganul PSD. Ne-am asumat asta, noi am spus că îndrăznim într-o altă viziune decât a PSD. Noi am completat sloganul lor, e o replică de fapt la propunerea lor”, a explicat Marius Vintilă, candidat la București pe listele PNL, vineri, la emisiunea Exces de putere de la Antena 3.

În replică, un PSD-ist invitat la aceeași emisiune i-a răspuns:

”Eu cred că vă aflați într-o criză de identitate în momentul de față”, a replicat Liviu Pleșoianu, candidat PSD la Camera Deputaților.

Liberalii sunt acuzaţi de pesedişti că le-au furat sloganul, respectiv "Îndrăzneşte să crezi în România" este sloganul PSD, iar "Îndrăzneşte să crezi în România condusă de oameni cinstiţi" este cel al PNL.

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat, joi seară, după depunerea listelor cu candidați pentru alegerile parlamentare, că cei care au realizat clipul pentru PNL comit o infracțiune și trebuie să plătească.

“Este un slogan înregistrat la OSIM, pentru că așa se fac lucrurile, furat de niște hoți, o să plătească pentru asta. O să plătească. Cei care fură trebuie să plătească, chiar dacă nu plătesc într-o perioadă în care unul se ocupă de paznici, trebuie să plătească, pentru că astea nu se șterg. Ce ne-a durut cel mai mult este faptul că au folosit imaginea unui copil, fără acordul părinților, fără să respecte dreptul de proprietate intelectuală ale al companiei care a făcut acel clip. Asta deja este infracțiune. Și pentru asta trebuie să plătească. I-am lăsat până astăzi, de când au început această campanie mizerabilă. Ei nu înțeleg că nu au dreptul să folosească imaginile unor oameni pentru campanii mizerii. Este un furt intelectual, nu este un slogan”, a explicat Liviu Dragnea.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close