Antena 3 CNN Actualitate Două alerte cu bombă în Capitală, la Mega Mall și în Piața Romană. Centrul comercial a fost evacuat: "Toată zona e închisă"

Două alerte cu bombă în Capitală, la Mega Mall și în Piața Romană. Centrul comercial a fost evacuat: "Toată zona e închisă"

Sunt alte două alerte cu bomba în Capitală, în această seară, la Mega Mall și în Piața Romană, după ce un bărbat a sunat la Poliția Locală și a spus că a amplasat mai multe dispozitive explozive. Asta la doar câteva ore după un incident asemănător, la Mall Băneasa.

de Mia Lungu    |   

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat i-a apelat telefonic, invocând faptul că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial, din Sectorul 2, cât și într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului București.

La fața locului, se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei.

De asemenea, s-au deplasat grupa pirotehnică din cadrul SIAS și specialiști din cadrul SRI, pentru efectuarea de verificări specifice.

În urma controlului pirotehnic, din zona publică din Sectorul 1, s-a constatat faptul că aspectele semnalate nu se confirmă.

Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, sunt continuate verificarile de specialitate.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România