Antena 3 CNN Actualitate Alex Scarlat, antrenor de box, este eroul zilei. Și-a vândut mașina ca să aibă sala pe care și-a dorit-o pentru copiii din medii defavorizate

Alex Scarlat, antrenor de box, este eroul zilei. Și-a vândut mașina ca să aibă sala pe care și-a dorit-o pentru copiii din medii defavorizate

Alex Scarlat, antrenor de box, și-a vândut mașina cu 20.000 de euro și a investit fiecare ban câștigat în amenajarea unei săli de box.

de Silvia Țigănilă    |   

Dragostea pentru box și dorința de a ajuta mai mulți copii din familii cu probleme să-și găsească drumul în viață au determinat un bucureștean să facă un gest incredibil. Alex Scarlat și-a vândut mașina cu 20.000 de euro și a investit fiecare ban câștigat în amenajarea unei săli de box pentru copiii din medii defavorizate.

După ani de zile de antrenamente în parc, activitatea sportivă s-a mutat pe un ring adevărat de box iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Alex Scarlat, antrenor de box, tată pentru zeci de copii

Micii sportivi s-au transformat în mici campioni şi au câştigat, până acum, peste 250 de medalii. 

Alex Scarlat a fost eroul zilei, vineri, la Antena 3.

250 de medalii pentru micii campioni la box

”În parc nu aveam saci, nu aveam ring de box, cele specifice pentru pregătirea de box. Dar după patru luni de zile de pregătire în parc am plecat la Campionatul Național de cadeți 2018 unde am obținut două titluri de campion și unul de vicecampion”, a spus antrenorul de box, vineri, la Antena 3.

Alex Scarlat este eroul zilei

Subiecte în articol: Eroul Zilei box
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai