Antena 3 CNN Actualitate Angajat al unui depozit din Mogoşoaia, ameninţat cu cuţitul de un coleg | Un poliţist şi victima au fost răniţi

Angajat al unui depozit din Mogoşoaia, ameninţat cu cuţitul de un coleg | Un poliţist şi victima au fost răniţi

Un angajat al unui depozit din Mogoşoaia a fost ameninţat cu cuţitul de un coleg, iar în timpul acţiunii Poliţiei, un agent şi angajatul au fost răniţi.

de Corina Matlinschi    |   

"La data de 13 mai în jurul orei 13: 22 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un angajat al unui depozit din Mogoșoaia amenință cu un cuțitul pe un alt angajat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Buftea, care au identificat agresorul, acesta având asupra sa 2 obiecte tăietor ascuțite.

Polițiștii au reușit imobilizarea bărbatului agresiv.

În timpul procedurii  de imobilizare a agresorului, atât victima cât și unul din polițiști au fost răniti ușor,  echipajul medical prezent la fața locului acordându-le îngrijiri de specialitate.

La acest moment polițiștii desfășoară activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a Poliţiei.

Subiecte în articol: Mogosoaia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile