Antena 3 CNN Actualitate Anunțul trist făcut de una dintre fiicele Regelui Mihai

Anunțul trist făcut de una dintre fiicele Regelui Mihai

Irina, cea de-a treia fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, nu va participa la înmormântarea mamei sale. Fosta principesă a făcut anunțul pe pagina sa personală de facebook și afirmă că a luat această decizie din motive personale, scrie Libertatea. Ulterior, postarea a dispărut.

„În aceste zile triste, mă gândesc cu drag la mama şi la faptul că nu pot veni în România, în pofida dorinţei Familiei Regale / familiei mele; este foarte trist că nu voi reuşi să-mi iau ultimul rămas bun de la mama, dar întotdeauna voi păstra memoria ei în inima ea. Decizia îmi aparţine, luând-o din motive personale. Voi urmări de departe şi voi fi cu sufletul alături de Familia Regală.”, a scris Irina Walker pe facebook.

Irina a fost exclusă din familia regală, împreună cu fiul, Mihai şi fiica, Angelica, prin decizia Regelui Mihai. Acesteia i s-au retras drepturile succesorale la tronul României şi titulatura oficială după ce a fost arestată, alături de soţul său, John Walker, fost ajutor de şerif, sub acuzaţia că a organizat pariuri ilegale, lupte ilegale de cocoşi şi că a conspirat pentru a încălca legislaţia în vigoare cu privire la protecţia animalelor.
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară