Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit electrocutat la o pomană în Cluj, după ce a scos o pompă din priză

Un bărbat a murit electrocutat la o pomană în Cluj, după ce a scos o pompă din priză

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 29 de ani din Satu Mare, care a venit la Cluj pentru a participa la o pomană în familie. Bărbatul a murit electrocutat, duminică, după ce a încercat să scoată din priză o pompă pe care o folosea pentru a extrage apa din fântână.

de Claudia Popovici    |   

Tragicul eveniment a avut loc duminică, în satul Bobâlna din Cluj. Tânărul în vârstă de 29 de ani, venit din Satu Mare pentru a participa la o pomană în familie, ar fi făcut un duș și, fiind încă ud, a încercat să scoată din priză pompa care scotea apă din fântână, moment în care s-a electrocutat și a picat la pământ.

Membrii familiei au sunat imediat la 112. La fața locului a fost trimisă o ambulanță din Dej, precum și un elicopter de la Jibou.

Până la sosirea echipajelor de salvare, satul fiind la kilometri distanță de orice oraș, familia a dus tânărul în curte, acolo au încercat să îi acorde primul ajutor, notează observatornews.ro

Din păcate, cu toate eforturile paramedicilor care au încercat să îl resusciteze pe tânăr timp de 45 de minute, corpul acestuia nu a mai răspuns şi au fost nevoiți să declare decesul.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept