Antena 3 CNN Actualitate Inedit Creierul din spatele jocului bolnav Balena Albastră a fost arestat! Cine este cea mai recentă victimă a sa

Creierul din spatele jocului bolnav Balena Albastră a fost arestat! Cine este cea mai recentă victimă a sa

Bărbatul suspectat că ar fi creierul din spatele jocului bolnav Balena Albastră, responsabil pentru cel puțin 31 de morți, a fost arestat de poliție, scrie Mirror.

Poștașul Ilya Sidorov, în vârstă de 26 de ani, le-a spus anchetatorilor că a elaborat un joc online care implică 50 de sarcini și care s-ar încheia cu sinuciderea celui în cauză.

Cea mai recentă victimă a lui Ilya Sidorov este o fată de 13 ani din Yetkul, care a fost provocată de Sidorov să se sinucidă.

Din fericire, mama vitregă a tinerei a sesizat schimbarea prin care trece adolescenta și a cerut ajutorul poliției pentru a-i monitoriza conversațiile cu Sidorov. Astfel s-a evitat o nouă tragedie.

Un alt presupus "administrator" al jocului macabru, Philipp Budeikin, în vârstă de 21 de ani, este arestat și el după ce ar fi fost găsit că a incitat cel puțin 16 elevi să se sinucidă.

Philipp Budeikin le-a spus anchetatorilor că victimele erau „reziduuri umane” și că începuse un proces de „curățare a societății”.

Nu este clar încă dacă există o legătură între Ilya Sidorov și  Philipp Budeikin.


 

Subiecte în articol: balena albastra
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM