Antena 3 CNN Actualitate Dan Adamescu se răsucește în mormânt. Scandal halucinant între noră și soacra multimiliardară

Dan Adamescu se răsucește în mormânt. Scandal halucinant între noră și soacra multimiliardară

La aproape un an și trei luni de la moartea multimiliardarului Dan Adamescu, războiul dintre văduva și ”nora” omului de afaceri a ajuns la cote nebănuite. Partenera de viață a lui Alexander Adamescu, fiul din prima căsătorie a magnatului, și-a dat în judecată ”soacra” pentru defăimare, solicitându-i daune de un milion de euro.

Acuzațiile aduse în fața judecătorilor sunt de-a dreptul halucinante. Adriana Constantinescu susține că soția lui Dan Adamescu – pentru că la moartea acestuia nu se pronunțase divorțul – i-a interzis să participe la înmormântare, ba mai mult, ar fi ridicat abuziv cadavrul acestuia de la INML pentru a se ocupa de cele creștinești, scrie Cancan.

În plus, după ce relațiile dintre soții Adamescu s-au stricat, Carmen Adamescu-Palade i-ar fi grăbit sfârșitul omului de afaceri și nu i-ar fi acordat îngrijirile necesare când a fost grav bolnav, mai susține Adriana Constatinescu.

Mai mult decât atât, Adriana Constantinescu a spus că ”socrul” ei i s-a destăinuit după despărțirea de Carmen Adamescu-Palade, povestindu-i că se teme pentru viața lui din cauza descendenței soției sale!

Amănuntele scandaloase despre relațiile tensionate din familia lui Dan Adamescu se regăsesc în motivarea deciziei prin care magistrații au respins solicitarea daunelor de un milion de euro formulate de Adriana Constantinescu.

Subiecte în articol: dan adamescu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are