Antena 3 CNN Show Showbiz DIETĂ. Andreea Marin, despre regimul care i-a schimbat viața în 40 de zile

DIETĂ. Andreea Marin, despre regimul care i-a schimbat viața în 40 de zile

DIETĂ. Andreea Marin este adepta unui stil de viață sănătos, însă programul încărcat pe care îl are o împiedică uneori să facă sport sau să consume doar alimente benefice pentru organism. Astă-vară, vedeta a trecut prin schimbări uimitoare, culmea, fără să se priveze de mici plăceri culinare.

DIETĂ. Andreea Marin a ajuns pe mâna nutriționistului italian Gianluca Mech. Deși știa de rezultatele uimitoare obținute cu produsele lui atât de vedete, cât și de oameni obișnuiți, fosta „Zână” a vrut să cerceteze, să se asigure că totul e în regulă și abia apoi a început programul de 40 de zile, cât durează dieta tisanoreică.

DIETĂ. „În primul rând, e o dietă ușor de ținut, e foarte logică. Pentru mine a accepta să îmi spună oricine «Fă așa! Crede-mă, vei avea succes cu asta!» e o rețetă care nu ține. Pentru mine totul trebuie să fie logic. Omul acesta a știut să îmi povestească, să îmi explice, să vină cu argumente, are în spate numeroase studii științifice care susțin această poveste. Nu e întâmplător o poveste de succes nu doar în țara lui, ci și în întreaga lume. Și ca să mă conving și mai mult decât atât, am plecat spre Italia, am intrat în culisele uneia dintre fabricile de acolo, am văzut exact ce se întâmplă dincolo de ceea ce vede orice om. Și după aceea, am și testat-o”, a povestit Andreea Marin pentru Libertatea.

Subiecte în articol: Andreea Marin dieta regim regim alimentar
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"