Antena 3 CNN Actualitate Locale Fermier din Braşov, sancționat după ce a oprit cursul râului Bârsa ca să își salveze culturile. A făcut un baraj și i-a lăsat pe ceilalți fermieri fără apă

Fermier din Braşov, sancționat după ce a oprit cursul râului Bârsa ca să își salveze culturile. A făcut un baraj și i-a lăsat pe ceilalți fermieri fără apă

Un fermier din Braşov a oprit cursul râului Bârsa în încercarea disperată de a-şi salva culturile. Omul spune că stia că încalcă legea când a construit barajul, dar era ingrozit că va pierde toţi banii investiti în cultura respectivă. Rămaşi fără un strop de apă, oamenii din zonă au făcut plângeri. 

de Mia Lungu    |   

Un fermier din Vulcan, judeţul Braşov, a fost sancţionat de autorităţi, după ce a construit un baraj şi a oprit cursul râului Bârsa.

Bărbatul spune că seceta l-a determinat să improvizeze barajul din balastru cu care a făcut ca apa să nu mai ajungă în aval.

Cu ajutorul unei motopompe şi a unui furtun, fermierul şi-a irigat, timp de o săptămână, cele 80 de hectare de porumb, cartofi şi grâu pe care le administrează în zonă.

Oamenii care au terenurile la vale de cele lucrate de arendaş s-au trezit că la ei nu mai ajunge nici măcar un strop de apă şi au făcut plângere.

Subiecte în articol: fermier Brașov
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea