Antena 3 CNN Actualitate Majorat cu 150 de invitați, întrerupt de polițiști, în Maramureș. Jumătate dintre ei și patronul au fost amendați pentru încălcarea măsurilor sanitare

Majorat cu 150 de invitați, întrerupt de polițiști, în Maramureș. Jumătate dintre ei și patronul au fost amendați pentru încălcarea măsurilor sanitare

O petrecere de majorat la care au participat în jur de 150 de persoane, organizată într-un restaurant din Maramureș, a fost întreruptă de poliţişti. Aceștia au aplicat aproape 70 de amenzi, pentru nerespectarea măsurilor de prevenirea și combatere a efectelor pandemiei.

de Mia Lungu    |   

Polițiștii din Ocna Șugatag, județul Maramureș, au fost sesizați, luni, că la un restaurant din Ferești se desfășoară un eveniment privat. Într-o sală de evenimente avea loc un majorat la care participau între 100 și 150 de persoane.

68 dintre invitați au fost identificați și amendați cu câte 500 de lei, potrivit unui comunicat transmis marți de IPJ Maramureș.

Totodată a fost sancționat și administratorul restaurantului, un bărbat de 41 de ani din Ferești, cu 15.000 de lei.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de polițiști a fost de 49.000 de lei. Majoratul a fost întrerupt, iar polițiștii încearcă acum să identifice toți participanții.

La fața locului au fost identificate 68 de persoane care au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii 55/2020, cu amendă în valoare de câte 500 de lei pentru fiecare participant.

Totodată a fost sancționat și administratorul restaurantului, un bărbat de 41 de ani din Ferești, în calitate de administrator al firmei, cu 15.000 de lei conform prevederilor Legii 55/2020.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de polițiști a fost de 49.000 de lei.

Evenimentul a fost întrerupt în urma intervenției organelor de poliție.

În cauză, polițiștii efectuează verificări cu privire le identificarea tuturor participanților și sancționarea acestora conform prevederilor Legii 55/2020.

 

Subiecte în articol: majorat invitati Maramureș amendați
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM