Antena 3 CNN Actualitate Locale Pacientă umilită de un medic de la Spitalul Băicoi, care refuză o internare. Doctorul în cauză a demisionat - VIDEO

Pacientă umilită de un medic de la Spitalul Băicoi, care refuză o internare. Doctorul în cauză a demisionat - VIDEO

Update: Managerul spitalului, Andreea Irimescu, spune că medicul care a refuzat internare este angajată a Spitalului Drajna şi colaboratare a Spitalului Băicoi doar pe camera de gardă.

Medicul a cerut desfacerea contractului de colaborare cu Spitalul Orăşenesc Băicoi, spunând că regretă ceea ce s-a întâmplat.

Știrea inițială: Imagini revoltatoare au fost surprinse în secţia de Primiri Urgenţe de la Spitalul din Băicoi. Medicul de gardă a respins internarea unei paciente care a chemat ambulanța pentru că se simţea rău şi chiar a rupt documentele.

Potrivit site-ului OchiulClujean.ro, ambulanța a dus-o pe bătrână la Ploiești, iar Spitalul din Ploiești i-a făcut retur de internare pentru Spitalul din Băicoi, pentru că nu aveau locuri.

„Internările nu se fac de la Ploiești către Băicoi. Aici eu hotărăsc dacă internez sau nu, nu Ploieștiul peste mine, cum nici eu nu hotărăsc peste ei”, spune medicul, bătând cu palma în scaun.

„Ce aveți azi de Bobotează să o internați?”, mai spune medicul.

Subiecte în articol: pacienta internare medic doctor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept