Antena 3 CNN Actualitate Locale Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, descoperire inedită: "Am găsit un stâlp de iluminat în pom"

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, descoperire inedită: "Am găsit un stâlp de iluminat în pom"

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din Bucureşti, a făcut luni o descoperire inedită. A găsit un stâlp de iluminat care lumina în direcția unui pom şi nu pe o alee aşa cum ar fi trebuit. Nu e de mirare că localnicii din zonă, care spun că au semnalat problema de ani de zile, se plâng că aleile din cartier sunt seara "cam în întuneric”.

de Georgiana Adam    |   

Radu Mihaiu, edilul Sectorului 2 din Bucureşti a povestit pe pagina de socializare că a găsit stâlpul care ilumina într-un copac. Mai mult, el a precizat că a luat la cunoștință şi alte probleme semnalate de localnici.

„Azi (n.r- marţi) am găsit un stâlp de iluminat în pom, pe lângă multe alte probleme în palma de spațiu verde de la capătul lui 14.

Mâine (n.r -miercuri) o să îl mutăm. Reparăm și ceilalți stâlpi fiindcă oamenii din zonă mi-au spus că seara e cam întuneric. Iar de săptămâna viitoare începem să reamenajăm tot acest spațiu”, a spus primarul Sectorului 2.

Radu Mihaiu a mai precizat că sunt și alte probleme în zonă: o alee care se inundă la fiecare ploaie și locuitorii nu mai pot intra în bloc, câteva chioșcuri abandonate, un comerciant care și-a scos frigiderele în mijlocul trotuarului, un gang închis de asociație unde se adună gunoi în mod recurent.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi