Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția șocantă a unei femei, după ce a aflat că trebuie să plătească daune unei profesoare pe care a hărțuit-o: ”O tai, bag cuţitul în ea!“

Reacția șocantă a unei femei, după ce a aflat că trebuie să plătească daune unei profesoare pe care a hărțuit-o: ”O tai, bag cuţitul în ea!“

Genezia Ţaga, de 68 de ani, din Bârlad, pensionara condamnată la zece luni de închisoare cu suspendare şi obligată să achite 15.000 de lei unei profesoare pe care a hărţuit-o şi ameninţat-o moartea, a fost surprinsă de martori la scurt timp după ce a primit hotărârea instanţei strigând în gura mare pe stradă că „o va desfigura“, „o să o taie cu cuţitul“, pentru că „este o bandită şi o hoaţă“.

Ea a fost surprinsă pe stradă de mai mulţi martori în timp ce o ameninţă cu acte de violenţă şi cu moartea pe profesoara care a reclamat-o. Bătrâna povesteşte martorilor care o filmează că a fost la primarul oraşului şi la preot pentru a le povesti despre decizia judecătorilor.

”Uite, măi băiete, cât mă pune sã-i plătesc la proces? 30 000 de mii, na! Uite, băi, uite ia! 300 de milioane !! O tai!!! Tu nu mă cunoşti de unde sunt eu, din Bacău! O tai, bag cuţitul în ea! (...) Cere 300 de milioane, proasta şi nesimţita şi nebuna, chioara! Ea schimbã pantofii şi nu-şi plăteste datoriile. Te omor! Te desfigurez!” ”Fac puşcărie, dar te omor!”, striga pensionara pe stradă, vineri, după primirea sentinţei, potrivit adevarul.ro. 

Subiecte în articol: femeie pensionara platã daune amenintari
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă