Antena 3 CNN Actualitate Social Recoltă de grâu, distrusă de un incendiu provocat de o rachetă antigrindină

Recoltă de grâu, distrusă de un incendiu provocat de o rachetă antigrindină

Un incendiu izbucnit sâmbătă, pe raza localității Topolovățul Mare ,din Județul Timiș a distrus cultura de grâu a unui fermier. Acesta acuză că sursa incendiului ar fi o rachetă antigrindină.

de Georgiana Adam    |   

Reprezentanții Unității de Combatere a Căderilor de Grindină neagă acuzațiile bărbaului, însă, pompierii au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate sursa incendiului.

Cert este că, în urma incendiului, două hectare de vegetație uscată dar și un hectar de grâu au fost distruse de flăcări.

”În urma cercetărilor, la locul incendiului a fost găsită o rachetă antigrindină. Cauza probabilă a incendiului - efectul termic a unor substanțe incendiare aprinse”, declară Elena Megherea, purtător de cuvânt ISU Timiș, conform Digi24.

Oamenii din zonă acuză că incendiul ar fi provocat de o rachetă antigrindină, care a și fost găsită pe câmp, la locul îzbucnirii flăcărilor, dar, reprezentanții Unității de Combatere a Căderilor de Grindină Timiș spun că vina nu le aparține.

”Toate informațiile au fost date catre ISU, documentele cerute către ISU Timiș. Urmează să se dovedească că nu e de la racheta anti-grindină acel incendiu”, declară Cristian Rățoi, reprezentant UCCGT, conform Digi24.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania