Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal în judeţul Iaşi, cu ameninţări şi focuri de armă. Mascaţii au intervenit de urgenţă

Scandal în judeţul Iaşi, cu ameninţări şi focuri de armă. Mascaţii au intervenit de urgenţă

Scandal uriaş cu focuri de armă pe o stradă din comuna Lungani din judeţul Iaşi. Mai mulţi bărbaţi s-au bătut şi au distrus mai multe maşini. Poliţia a fost nevoită să cheme mascaţii pentru a aplana conflictul.

de Paul Ciurari    |   

Scandalul uriaș între mai multe persoane de etnie rromă, a izbucnit marți, 19 octombrie.

Totul a pornit de la o tranzacţie imobiliară eşuată între două familii care de altfel sunt rude. Practic, una dintre părţi nu a fost mulţumită şi a început scandalul, iar lucruril au escaladat rapid.

La faţa locului au ajuns poliţiştii de la Ordine Publică, însă totul a degenerat. Au fost mai multe maşini distruse, garduri rupte, inclusiv autospeciala de Poliţie a fost avariată, de aceea poliţiştii au chemat ajutoare la faţa locului.

„În seara de 19 octombrie a.c., polițiștii din Iași au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane amenință cu acte de violență și au distrus mai multe autoturisme. Polițiștii din structurile de ordine publică s-au deplasat la fața locului, iar, din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că este vorba despre un conflict între membrii a două familii, în urma căruia au fost distruse mai multe autovehicule, geamurile și gardul unei locuințe.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, fiind totodată efectuate două focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Conflictul a fost aplanat, iar cercetările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul emis de IPJ Iași.

Subiecte în articol: scandal Iași mascati
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania