Antena 3 CNN Actualitate Media Șerban Huidu, reacție plină de tupeu la atacul lui Marian Godină

Șerban Huidu, reacție plină de tupeu la atacul lui Marian Godină

Vedeta tv, care a accidentat mortal trei oameni în urmă cu mai mulți ani, ripostează după ce polițistul Marian Godină l-a atacat într-un răspuns dat lui Mihai Găinușă.

„Am citit cu mare părere de rău răspunsul lui Marian dat fostului coleg Găinușă. Cum sunt băgat în discuție, aș face câteva precizări:

1. Când se termină argumentele, se aduce în discuție cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente, iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus, Găinușă nu conducea cu mine mașina atunci și a plecat din Cronică atunci când i s-a terminat contractul. Deci „s-a lepădat” de prietenia noastra! Nu e corect pentru el să îi faci un ca asta, Marian!

2. Confirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat să precizeze comportamentul. Până când i-am zis: „Ia pistolul și trage-mi un glonț în cap!”. Răspunsul lui a fost prompt: „Dacă aș putea, așa aș face!”. Evident, și-a cerut scuze. Credea că sunt băut.

3. Vă mai spun ceva: mie îmi place Marian Godină și am avut o discuție cu el în urmă cu aproape doi ani, când i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrică cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a ieșit din cauza șefilor Poliției Române care nu au fost de acord cu ideea. Dar dacă se întâmplă și era coleg cu subsemnatul?”, a declarat Șerban Huidu.

Subiecte în articol: Serban Huidu Marian Godina
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România