Antena 3 CNN Actualitate Slujbă emoționantă pentru Regina Ana, la Catedrala Sfântul Iosif VIDEO

Slujbă emoționantă pentru Regina Ana, la Catedrala Sfântul Iosif VIDEO

Arhiepiscopul romano-catolic de București, monseniorul Ioan Robu, a oficiat o slujbă pentru Regina Ana, duminică, la Catedrala Sfântul Iosif.

Ioan Robu a semnat marți în cartea de condoleanțe deschisă la Palatul Regal din Capitală, precizând că a cunoscut-o pe Regina Ana atunci când aceasta a participat la Liturghia de duminică la Catedrala Sfântul Iosif.

"De Regină îmi amintesc că, de câteva ori, a fost la Catedrala Sfântul Iosif pentru a participa la Sfânta Liturghie de duminica. Aici este, de fapt, punctul cel mai plin de emoție pentru mine, fiindcă am văzut-o stând în Catedrală, neînsoțită de nimeni, fără niciun protocol, ca oricare credincios și de fapt acest lucru a fost pentru mine ca o revelație în sensul că, prin felul ei de a se prezenta în biserică, ne-a arătat cum a fost toată viața. A fost simplă, retrasă, dar dreaptă, cu o demnitate extraordinară. Ne pare rău că a plecat dintre noi, dar o însoțim cu rugăciunea noastră și cu afecțiunea noastră. Ne rugăm pentru ea ca Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică și lumina fără de sfârșit, iar celor care sunt triști pentru plecarea ei să le dăruiască Dumnezeu mângâiere și speranță", a spus monseniorul Ioan Robu.

Subiecte în articol: slujba regina maria
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!