Antena 3 CNN Actualitate Social Societatea de Transport Bucureşti a lansat o nouă aplicaţie de plată online

Societatea de Transport Bucureşti a lansat o nouă aplicaţie de plată online

Societatea de Transport Bucureşti a anunţat miercuri că bucureştenii beneficiază de o nouă aplicaţie de plată online, ca urmare a finalizării proiectului pilot cu aplicaţia mobilă BPay.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit STB, 24Pay este noua aplicație mobilă care poate fi descărcată gratuit şi prin care se poate efectua plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. 

Ne dorim implementarea unor soluţii alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noştri să beneficieze de modalităţi sigure şi rapide de achiziţie a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare.

”Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziţionate prin aplicaţia BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicaţiei 24Pay”, a transmis compania.

Societatea de Transport Bucureşti pune la dispoziţia călătorilor modalităţi alternative de achiziţie şi plată a călătoriei respectiv plata prin SMS şi plata cu cardul bancar contactless direct la validator, respectiv platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sute de mii de bugetari vor primi salarii majorate de la 1 iulie