Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Gabi Szabo: Am decis să intru în această competiţie pentru că schimbarea pleacă de la oameni

Gabi Szabo: Am decis să intru în această competiţie pentru că schimbarea pleacă de la oameni

Gabi Szabo: Am decis să intru în această competiţie pentru că schimbarea pleacă de la oameni
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2014   •   10:55
Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, şi-a exercitat votul în scrutinul de duminică. Gabi Szabo a explicat că a realizat foate multe lucruri pe propriile puteri şi îşi doreşte să ducă acest tip de responsabilitate mai departe.
 
"Mă bucură faptul că sunt un om care a făcut totul pe propriile puteri. Vreau să fac ceva pentru acest Colegiu, la fel cum am luptat în sport. În politică este lume extrem de interesantă, de aceea m-am şi decis să intru în această competiţie, pentru că schimbarea pleacă de la oameni. Am foarte multe proiecte, atât începute la Ministerul Tineretului şi Sportului dar şi în educaţie şi în sănătate. 
 
Întrebată cum se simte în politică, după cariera sportivă, Gabi Szabo a explicat că ambele domenii sunt extrem de importante.
 
"Sunt două competiţii la fel de importante. În stadion depinzi de propriile puteri, cât te pregăteşti atât faci faţă. Aici, în lumea politică, depinzi de un grup puternic. Iar eu sunt mândră să fiu în grupul PSD-UNPR-PC, care mă susţine şi mă ajută să merg mai departe. Vreau să fac lucuri importante pentru ilfoveni. M-am descis să intru în această competiţie cu tot sufletul, toată responsabiltiatea din sport vreau să o duc în Parlamentul României şi să facem lucruri importante pentru această comunitate, cu obiective extrem de importante pe sănătate, educaţie şi sport."
 
Gabi Szabo a fost însoţită la secţia de vot de premierul Victor Ponta, de soţia acestuia, Daciana Sârbu, de Daniel Constantin, Gabriela Firea şi Ilie Năstase.
 
Premierul a ţinut să îi felicite pe cei doi sportivi: "Este cea mai mare mândrie să stau între Ilie Năstase şi Gabi Szabo, cu ei o să ne mândrim întotdeauna şi le urez succes."

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close