Antena 3 CNN Coronavirus Măsurile de carantină au fost înăsprite la Sydney. La Los Angeles masca redevine obligatorie

Măsurile de carantină au fost înăsprite la Sydney. La Los Angeles masca redevine obligatorie

Măsuri de carantină înăsprite la Sydney. Autorităţile australiene au dispus, sâmbătă, noi restricţii, inclusiv închiderea mai multor companii la Sydney, pe fondul recrudescenţei pandemiei, în pofida mai multor săptămâni de izolare.

Măsurile de carantină au fost înăsprite la Sydney. La Los Angeles masca redevine obligatorie
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    17 Iul 2021   •   15:03

Se întorc restricţiile în lume. În Australia, cetăţenii din suburbiile oraşului Sydney nu au voie să părăsească zonele, după ce au apărut mai mult de 100 de cazuri noi.

Prim-ministrul statului New South Wales a spus că, în Sydney, afacerile mici „non-critice” vor fi închise şi va exista o pauză la construcţii. „Am avut 111 cazuri de transmitere comunitară. Din păcate, 29 dintre aceştia erau infecţioşi în comunitate, cel puţin 29 dintre aceştia.

Vrem ca indivizii, familiile şi întreprinderile să revină cât mai repede posibil şi de aceea am luat nişte decizii foarte dificile.”, a declarat premierul din New South Wales.

În Los Angeles, masca redevine obligatorie în spaţiile închise.

Măsura intră în vigoare de sâmbătă noapte.

Asta îi dezamăgeşte pe americanii care s-au vaccinat, deja.

„Cred că este dezamăgitor pentru oamenii care s-au vaccinat.

Ştii, am fost cam încântaţi că lucrurile se întorc la normal.”, a spus un muncitor din Los Angeles, Dane Arguello, pentru AP.

  „Cred că măştile sunt, cred că sunt necesare, dar cam strică puţin distracţia. Credeam că după mai mult de un an că vom scăpa de această situaţie.”, a afirmat un alt locuitor din Los Angeles, Russell Johnson

×
Subiecte în articol: sydney Australia restricţii COVID-19
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close