Antena 3 CNN Economic Auto Audi Q5, lansat oficial în România în prezenţa Nataliei Imbruglia (FOTO şi VIDEO)

Audi Q5, lansat oficial în România în prezenţa Nataliei Imbruglia (FOTO şi VIDEO)

Audi Q5, lansat oficial în România în prezenţa Nataliei Imbruglia (FOTO şi VIDEO)
12 Noi 2008   •   22:02

Importatorul mărcii Audi, Porsche România, a lansat, miercuri, SUV-ul Q5, într-un cadru special, la Castel Film Studios. Desfăşurat sub sloganul ?Vorsprung durch Technik? (Progres prin tehnologie), evenimentul a fost unul dintre cele mai impresionante de acest fel din România, fiind marcat printr-un spectacol oferit de artişti renumiţi, printre care trupa israeliană Mayumana şi una dintre cele mai de succes artiste pop, Natalie Imbruglia. Master of ceremony a fost vedeta Horia Brenciu. În afara reprezentanţilor presei, au fost invitaţi să participe VIP-uri, personalităţi din lumea afacerilor, clienţi, parteneri.

?Pentru că Audi Q5 este un model mult aşteptat pe piaţa din România, am decis ca evenimentul de lansare să fie unul absolut spectaculos. Este poate pentru prima oară când lansarea în România, a unui brand auto implică o desfăşurare de forţe de o astfel de anvergură. Invitaţii speciali, artişti apreciaţi la nivel internaţional, au realizat un spectacol cu adevărat memorabil?, a declarat Tatiana Stroescu, Director de Marketing şi Comunicare Audi România.

Audi Q5 îmbină dinamismul unei berline sport cu un interior versatil. Trei motoare puternice şi eficiente combinate cu tracţiunea integrală quattro permanentă fac din noul SUV un automobil care poate fi folosit atât în interiorul oraşului, cât şi off-road.

Maşina va fi disponibilă cu o motorizare pe benzină şi două diesel, la preţuri cu TVA cuprinse între 38.850 şi 46.400 de euro.Motorizarea de bază este reprezentată de un propulsor diesel de 2 litri, care dezvoltă 170 de cai putere, şi o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Motorul pe benzină, de 2 litri, dezvoltă 211 Cai Putere (CP) şi poate fi cuplat la o cutie de viteze automată cu şapte trepte.

Pentru motorizarea vârfului de gamă, reprezentată de propulsorul diesel de 3 litri şi 240 CP, este disponibilă aceeaşi cutie de viteze.
Maşina vine în standard cu sisteme de siguranţă precum ESP (Electronic Stability Program), ABS, airbag-uri pentru şofer şi pasager, precum şi airbag-uri laterale. Q5 mai are, în echiparea standard, volan îmbrăcat în piele, instalaţie audio cu redare MP3 şi jante de aliaj uşor de 17 inci. Ţinta de vânzări pentru Audi Q5 este de 600 de unităţi în 2009.

Audi este parte a grupului german Volkswagen şi este importat pe piaţa românească de Porsche România, companie care mai are în portofoliu mărcile Volkswagen, Skoda, Seat, Porsche, Bentley şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Începând de anul viitor, Porsche România va reprezenta oficial şi marca Lamborghini.

Florin Tulbure, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SUV porsche
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close