Antena 3 CNN Economic Auto Bolid transformat în cenuşă pe A1. Angajaţii unui service îl testau pe autostradă (VIDEO)

Bolid transformat în cenuşă pe A1. Angajaţii unui service îl testau pe autostradă (VIDEO)

Bolid transformat în cenuşă pe A1. Angajaţii unui service îl testau pe autostradă (VIDEO)
14 Sep 2009   •   20:31

Pentru bolidul din imagini lucrează 70 de oameni cu 38 de aparate de sudură, alte 37 de dispozitive manuale şi cinci roboţi. Maşina este o capodoperă. Iar grămada de fiare topite, din imaginile de mai jos, este tot ce a mai rămas din bolid, după ce a ars pe autostrada Bucureşti - Piteşti.

Totul s-a întâmplat din cauza unui banal schimb de ulei, pentru care proprietarul său o lăsase în service. Doi angajaţi ai serviceului, însă, nu au rezistat tentaţiei de a scoate bolidul la o plimbare. Şi unde altundeva să testezi o astfel de bijuterie decât pe o autostradă? Ceva însă nu a mers bine.

Cum maşina este făcută din aluminiu, din cauza căldurii foarte mari, bolidul s-a topit, practic, în câteva minute.

Toată lumea se gândeşte acum la cauze. ?Pot exista scurgeri de lichide combustibile, pot exista cauze de natură electrică, de intrare a unor obiecte combustibile în contact cu alte obiecte incandescente. Rămâne de stabilit?, a declarat un pompier.

În funcţie de condiţiile din asigurare, cei doi angajaţi ar putea scăpa doar cu nişte scuze sau ar putea fi puşi să scoată cei aproape 200.000 de euro, pentru înlocuirea maşinii, din propriul buzunar.



Observator

×
Subiecte în articol: masina arsa
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close