Antena 3 CNN Economic Auto Bucureştenii nu-şi mai pot parca lângă bloc maşinile de serviciu sau pe cele luate în leasing

Bucureştenii nu-şi mai pot parca lângă bloc maşinile de serviciu sau pe cele luate în leasing

Bucureştenii nu-şi mai pot parca lângă bloc maşinile de serviciu sau pe cele luate în leasing
Sursa foto: Parcare
19 Ian 2009   •   13:40

Autoturismele de serviciu, respectiv cele luate în leasing, nu mai au dreptul la parcare în apropierea locuinţelor. O hotărâre a Consiliului General al Capitalei, votată în perioada în care era primar Adriean Videanu, intră în vigoare abia anul acesta.
Şefii Administraţiilor Domeniului Public estimează că aproximativ 40 - 50 la sută din totalul parcărilor de reşedinţă din Bucureşti îşi vor schimba stăpânii din cauza acestei reglementari.
Până la 31 martie, când se încheie perioada de reînnoire a contractelor de închiriere a locurilor de parcare de reşedinţă, ADP-urile de sector trebuie să verifice dacă proprietarii parcărilor îndeplinesc mai multe condiţii.
Una dintre acestea spune că nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare pentru fiecare apartament. Asta în condiţiile în care, în Capitală, peste un milion de proprietari de maşini se bat pentru un loc de parcare în jurul casei.
Antena 3

×
Subiecte în articol: parcari
Parteneri
Explozie puternică într-un apartament din Sectorul 3 al Bucureștiului!
x close