Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. DN 17 contorizează patru accidente mortale în două săptămâni

Infotrafic. DN 17 contorizează patru accidente mortale în două săptămâni

Infotrafic. DN 17 contorizează patru accidente mortale în două săptămâni
03 Dec 2008   •   11:08

Doi bistriţeni au murit marţi seara în două accidente rutiere produse pe Drumul Naţional 17, victimele fiind pietoni care au încercat să traverseze strada. Potrivit Agerpress, primul pieton accidentat mortal a fost un bătrân de 72 de ani, din localitatea Rusu Bârgăului iar, la o jumătate de oră distanţă distanţă, a fost ucis de o maşină un alt bătrân de 78 ani, din localitatea Baţa, comuna Petru Rareş.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Raluca Moldovan, a declarat că cel de-al doilea accident s-a produs ca urmare a faptului că pietonul s-a angajat în traversarea DN 17 prin loc nemarcat şi fără să se asigure, în timp ce bătrânul de 72 ani din Rusu Bârgăului a fost accidentat în zona trecerii de pietoni.
În ultimele două săptămâni, patru oameni şi-au găsit sfârşitul în timp ce încercau să traverseze DN 17, care trece prin foarte multe localităţi rurale. În 19 noiembrie, un bătrân de 73 ani, din Petru Rareş, a fost accidentat mortal de o maşină iar, zece zile mai târziu, un bărbat de 58 ani, din Şintereag, a decedat în aceleaşi condiţii. Ultimele două accidente mortale sunt cele de marţi seara.
Numărul accidentelor mortale de pe DN 17 a crescut odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare a acestui tronson, ceea ce îi determină pe şoferi să mărească viteza de deplasare, fără să ţină cont de viteza maximă în localitate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pietoni
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close