Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Maşini incendiate în Constanţa. Traficul, blocat pe DN1E, între Poiana Braşov şi Rîşnov

Infotrafic. Maşini incendiate în Constanţa. Traficul, blocat pe DN1E, între Poiana Braşov şi Rîşnov

Infotrafic. Maşini incendiate în Constanţa. Traficul, blocat pe DN1E, între Poiana Braşov şi Rîşnov
17 Oct 2008   •   08:44

Joi seară, cinci maşini s-au făcut scrum într-un cartier din Constanţa. Incidentul a fost precedat de un incendiu. Rezervorul unei din maşini a explodat, benzina s-a scurs pe asfalt, s-a aprins şi a incendiat şi maşinile din apropiere. Proprietarul maşinii susţine că focul a fost pus de o mână criminală.
Localnicii au fost treziţi în toiul nopţii de o explozie puternică. Pînă să coboare în stradă, focul cuprinsese deja cinci maşini. Flăcările au izbucnit de la un autoturism de lux. Proprietarii cred că focul a fost pus intenţionat. Doar două din cele cinci maşini care au ars au asigurare. Oamenii legi au deschis o anchetă pentru a stabili dacă la mijloc se află o mână criminală.
Veste proastă şi pentru şoferii care în acest weekend aveau de gând să facă o vizită la Cetatea Rîşnov. Traficul rutier pe DN1E, între Poiana Braşov şi Rîşnov este întrerupt încă de joi seară din cauza pericolului prăbuşirii unui parapet la ieşirea din Rîşnov.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic masina incendiata
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close