Antena 3 CNN Economic Auto Lucrările îngreunează traficul în ţară. Vezi unde există restricţii de circulaţie

Lucrările îngreunează traficul în ţară. Vezi unde există restricţii de circulaţie

Lucrările îngreunează traficul în ţară. Vezi unde există restricţii de circulaţie
09 Iul 2009   •   10:00

Traficul este îngreunat, joi, pe mai multe şosele. Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona kilometrului 13, se efectuează lucrări la glisierele metalice care despart sensurile de circulaţie. Din acest motiv circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă.

Şi pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul Bucureşti - Lehliu, în câteva puncte, au loc acelaşi tip de lucrări. Prin urmare, circulaţia se desfăşoară restricţionat de pe banda 2 pe banda 1.

În judeţul Prahova, pe DN1, în zona Câmpina, traficul este restricţionat între kilometrii 90 - 92, din cauza unor lucrări de reparaţii la partea carosabilă. Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule cu răbdare şi viteză mai mică şi să respecte indicaţiile echipajelor prezente în aceste zone.

Circulaţia este îngreunată şi în Capitală din cauza unor semafoare care nu funcţioneaza la intersecţia Strada Moineşti cu Bulevardul Timişoara, dar şi Strada Eminescu cu Strada Tunari. La capitolul accidente, în Bucureşti, în ultimele 24 de ore au avut loc 18 accidente, soldate cu 21 de persoane rănite grav.

Observator

×
Subiecte în articol: trafic ingreunat
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close