Antena 3 CNN Economic Auto Mazda anunţă conceptul MINAGI, un crossover SUV, care va fi prezentat la Geneva

Mazda anunţă conceptul MINAGI, un crossover SUV, care va fi prezentat la Geneva

Mazda anunţă conceptul MINAGI, un crossover SUV, care va fi prezentat la Geneva
19 Ian 2011   •   17:59

Mazda Motor Corporation va prezenta, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva, conceptul crossover SUV MINAGI. Conceptul Mazda MINAGI integrează noile tehnologii SKYACTIV şi noua temă de design a mărcii, KODO – Sufletul mişcării. MINAGI reprezintă o privire spre viitorul reprezentat de noile produse Mazda.



Mazda MINAGI este un SUV crossover compact care îmbină noile Tehnologii Mazda SKYACTIV – ce armonizează plăcerea de a conduce cu performanţele de mediu şi de siguranţă – cu designul KODO. MINAGI este echipat cu un motor şi transmisie SKYACTIV, montate pe un şasiu şi o caroserie SKYACTIV ce îmbină reducerea semnificativă a greutăţii cu oferirea de echipamente complexe de siguranţă.

Acestea sunt singurele amănunte tehnice oferite de producătorul japonez în comunicatul de presă. Probabil că mai multe vor fi făcute publice la prezentarea de la Geneva a conceptului MINAGI.



A 81-a ediţie a “Salon International de l’Auto de Genève” va fi deschisă pentru presă între 1 şi 2 martie, iar pentru public între 3 şi 13 martie 2011.

×
Subiecte în articol: Mazda SUV
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close