Antena 3 CNN Economic Auto Neamţ. Cinci oameni, răniţi în patru accidente în mai puţin de un sfert de oră pe acelaşi drum (VIDEO)

Neamţ. Cinci oameni, răniţi în patru accidente în mai puţin de un sfert de oră pe acelaşi drum (VIDEO)

Neamţ. Cinci oameni, răniţi în patru accidente în mai puţin de un sfert de oră pe acelaşi drum (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Aug 2010   •   12:25

Patru accidente grave au avut loc, sâmbătă noapte, pe Drumul Naţional 15 care face legătura între oraşele Piatra Neamţ şi Buhuşi. În mai puţin de un sfert de oră, cinci oameni au fost răniţi în accidentele produse din cauza vitezei excesive şi neatenţiei. Aproape incredibil, calul de la o căruţă implicată într-un accident a fugit aproape doi km şi a intrat în faţa unui alt autoturism. În ultimul caz o femeie gravidă în luna a opta a ajuns la spital.

Primul accident s-a petrecut în dreptul localităţii Roznov. Patru oameni au fost la un pas de moarte după ce maşina în care se aflau şi care oprise în dreptul unei bariere a fost împinsă pe calea ferată de un alt autoturism care nu a oprit la trecere. Norocul pasagerilor a fost că în acel moment nu a trecut nici un tren.

În acelaşi timp, în comuna vecină, Zăneşti, două maşini s-au ciocnit violent după ce unul dintre şoferi a virat fără să dea prioritate celuilalt. Doua femei au avut nevoie de îngrijri medicale.

În timp ce anchetau cele două accidente, poliţiştii au fost chemaţi în următoarea comună, Costişa, unde o căruţă a ieşit brusc în faţa unei maşini. Două persoane au ajuns la spital.

Şirul accidentelor nu s-a oprit nici aici. Calul care a scăpat din frâu în urma accidentului a fugit speriat aproape doi kilometri până când a fost izbit în plin de o maşină. În urma impactului, o femeie gravidă în luna a opta a fost rănită.

Drumul National 15 este numit de localnici "şoseaua morţii'' pentru că aici se produc cele mai multe accidente din judeţul Neamţ.



Antena 3

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close