Antena 3 CNN Economic Auto Nissan lansează în România noua gamă Qashqai (FOTO)

Nissan lansează în România noua gamă Qashqai (FOTO)

Nissan lansează în România noua gamă Qashqai (FOTO)
Sursa foto: Nissan Qashqai
23 Mar 2010   •   16:52

Nissan lansează noul Qashqai pe piaţa românească. Noua gamă păstrează calităţile care i-au consolidat succesul, încercând să ridice ştacheta din punctul de vedere al esteticii şi al calităţii. Preţul de pornire al noii game este cu 2.000 euro mai mic, de la 16.990 euro cu TVA.

Designul noului Qashqai a fost restilizat, cele mai evidente modificari fiind aduse părţii frontale, acum mai agresivă. Noile grupuri optice posterioare în formă de bumerang utilizează tehnologia LED, iar eleronul spate a fost reprofilat.

În interior, noutăţile sunt lesne de observat. Pragurile şi părţile inferioare ale habitaclului sunt iluminate, iar tapiseriile si culorile sunt noi. Computerul de bord oferă toate informaţiile pe un ecran TFT, iar sistemul de navigaţie a fost integrat în consola centrală. De remarcat sunt şi spaţiile de depozitare mai numeroase care accentuează latura practică a habitaclului.



Gama cuprinde două versiuni de caroserie, QASHQAI+2 fiind versiunea mai lungă, cu ampatament mai lung, 7 locuri şi portbagaj cu capacitate mai mare.

Tracţiunea 2WD este disponibilă pentru toate cele patru motorizări, două benzină şi două diesel: 1,6 115 CP; 2,0 140 CP; 1,5 dCi 105 CP; 2,0 dCi 150 CP.

Tracţiunea All Mode 4x4i este destinată versiunilor 2,0 140 CP şi 2,0 dCi 150CP.

Transmisia automată, disponibilă la motorizarile 2,0 140 CP (CVT) si 2,0 dCi 150 CP (6 trepte) se regaseste atat în combinaţie cu tracţiunea 2WD cât şi cu tracţiunea 4x4 la motorizarea pe benzină, în timp ce la motorizarea diesel poate fi obţinută doar în combinaţie cu tracţiunea 4x4.



Preţurile noii game pornesc de la 16.990 euro cu TVA. Versiunea de intrare în gamă este noul QASHQAI VISIA 1,6 115 CP, dotată standard cu ABS+EBD+asistenţă la frânare, airbaguri frontale, laterale şi cortină, sistem ISOFIX, tetiere faţă active, aer condiţionat, radioCD MP3, comenzi audio pe volan, Bluetooth, cruise control+limitator de viteză, computer de bord, geamuri electrice faţă-spate, oglinzi electrice încălzite, scaun şofer reglabil pe înalţime.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nissan România lansare
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close