Antena 3 CNN Economic Auto Patru morţi în urma unui accident rutier în localitatea Agigea

Patru morţi în urma unui accident rutier în localitatea Agigea

Patru morţi în urma unui accident rutier în localitatea Agigea
28 Dec 2008   •   09:51

Mai multe persoane au murit sau au fost grav rănite în ultimele 24 de ore, din cauza unor accidente rutiere, pentru că şoferii nu au condus cu viteza corespunzătoare condiţiilor de drum pe timp de iarnă.
In judeţul Constanţa, patru persoane au murit, iar o fetiţă de 12 ani a fost grav rănită, într-un accident care a avut loc, sâmbătă, în localitatea Agigea, în jurul orelor 23.00.
Echipajul Poliţiei care s-a deplasat la locul accidentului a stabilit că o femeie de 34 de ani, care conducea un autoturism dinspre Negru-Vodă către Agigea, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu un strat subţire de zăpadă şi a derapat. Maşina a intrat în coliziune frontală cu un autobuz, care aparţinea unei societăţi din Mangalia şi care era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 50 de ani, dinspre Constanţa către Mangalia.
In autoturismul care a derapat se aflau cinci persoane, care nu purtau centurile de siguranţă. In urma accidentului, patru dintre ele au murit, iar o fetiţă de 12 ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost grav rănită.
Foto: www.proconex.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: agigea accident rutier
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close