Antena 3 Economic Auto Salonul Auto Bucureşti şi-a deschis porţile

Salonul Auto Bucureşti şi-a deschis porţile

02 Oct 2015   •   09:46

Bucureştiul a strâns crema fabricanţilor auto pentru câteva zile. Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii reuneşte cei mai importanţi actori din piaţa automobilelor, iar vizitatorii au ce să vadă. Ultimele bijuterii pe patru roţi au atras şi atenţia vedetelor. Delia Matache şi Florin Piersic, mari iubitori ai maşinilor, au fost printre primii vizitatori, dornici să se pună la curent cu noutăţile.

 
Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii şi-a deschis porţile, însă unul din marii fabricanţi mondiali nu i-a trecut pragul. Din păcate, anul acesta Volkswagen nu este prezent la Salon.
 
Giganţi auto au adus în Capitală peste 200 de modele noi, multe în premieră. Cei mai mulţi dintre vizitatori ştiu spre ce se îndreaptă.
 
Sunt la salon maşini pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. De la cele de nouă mii de euro, până la cea de 200.000 de euro, cea mai scumpă expusă anul acesta. Amatorii de autovehicule de epocă nu au fost uitaţi, vizitatorii putând face o adevărată călătorie în trecut.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close