Antena 3 CNN Economic Auto Salonul Auto de la Detroit, în fotografii. Află care sunt vedetele evenimentului. Modelele nemţeşti au dezamăgit

Salonul Auto de la Detroit, în fotografii. Află care sunt vedetele evenimentului. Modelele nemţeşti au dezamăgit

Salonul Auto de la Detroit, în fotografii. Află care sunt vedetele evenimentului. Modelele nemţeşti au dezamăgit
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
10 Ian 2012   •   07:43

Salonul Auto de la Detroit şi-a desemnat câştigătorii. Hyundai Elantra şi Range Rover Evoque au fost desemnate maşina, respectiv SUV-ului anului în America de Nord. Marii învinşi au fost nemţii de la Volkswagen şi BMW. Expoziţia din oraşul american este unul dintre principalele evenimente din industria auto.

Premiul primit la Detroit este o adevărată lovitură de imagine pentru maşina cu cea mai mare creştere a vânzărilor de pe piaţa sud-coreeană. Este pentru a doua oară când Hyundai primeşte această distincţie, după ce în 2009 modelul  Genesis a fost desemnat maşina anului. Principalii perdanţi de anul acesta au fost noile modele de  Volkswagen Passat şi Ford Focus.



Un alt laureat al salonului din Statele Unite a fost  Range Rover Evoque care a câştigat titulatura de SUV-ul anului pe continentul nord-american. Cel mai nou model al britanicilor de la Land Rover este cel mai uşor şi totodată şi cel mai economic, din punct de vedere al consumului de carburant.

În finala de anul acesta, Evoque a învins numele grele precum BMW X3 şi Honda CR-V.

Decernate la începutul anului, premiile de la Detroit sunt râvnite de toţi constructorii auto, deoarece au un impact puternic pe piaţa de  publicitate.

 



×
Subiecte în articol: america de nord
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close