Antena 3 CNN Economic Auto Şapte dintr-o lovitură. Şoferul unui SUV a avariat mai multe maşini parcate pe marginea drumului

Şapte dintr-o lovitură. Şoferul unui SUV a avariat mai multe maşini parcate pe marginea drumului

Şapte dintr-o lovitură. Şoferul unui SUV a avariat mai multe maşini parcate pe marginea drumului
03 Ian 2009   •   16:33

Şapte maşini au fost făcute zob sâmbătă, de angajatul unei firme de pază din Bucureşti. Bărbatul, uşor ameţit de aburii alcoolului, a încercat să evite un pieton, dar a lovit toate maşinile parcate pe marginea şoselei. Accidentul a avut loc pe bulevardul Dacia, în jurul orei 12. Localnicii au fost alertaţi de un zgomot puternic.
Potrivit pasagerului din maşina firmei de pază, cei doi se grăbeau să intervină la un client.
Maşina de teren a lovit nu mai puţin de şapte autoturisme. Toate au fost serios avariate. Nu mică a fost surpriza poliţiştilor când au constatat că, deşi era abia ora 12, acesta era deja băut.
Angajatul firmei de pază are 24 de ani şi are permis de conducere de mai bine de cinci ani. Susţine că a ocolit un pieton şi a pierdut controlul maşinii. Reprezentanţii firmei nu au vrut să vorbească despre incident.
Şoferul vinovat nu a putut să le arate poliţiştilor asigurarea maşinii. Păgubiţii speră totuşi să nu fie nevoiţi să îşi repare singuri maşinile, fiind vorba de pagube de mii de euro.
Şoferul vinovat va fi pieton în următoarele 90 de zile şi va plăti o amendă de 300 de lei.

Antena 3

×
Subiecte în articol: SUV
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close