Trafic îngreunat de zăpadă şi viscol în Gorj. Vezi zonele unde circulaţia se desfăşoară cu dificultate

27 Dec 2009   •   19:52
Trafic îngreunat de zăpadă şi viscol în Gorj. Vezi zonele unde circulaţia se desfăşoară cu dificultate

Circulaţia pe anumite drumuri naţionale şi judeţene din Gorj se desfăşoară cu dificultate, duminică, având în vedere condiţiile meteorologice prognozate pentru intervalul 06:00 ? 22:00.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, citaţi de Agerpres, pe DN 67 kilometrul 39 - 57, între Motru şi Vârtop, zăpada măsoară 1 - 2 centimetri, iar pe DN 67C kilometrul 17 - 34+200, între Novaci şi Rânca, stratul de zăpadă este de circa trei centimetri.

?Accesul în staţiunea Rânca se face doar pe un singur sens al drumului, căci pe celălalt acţionează utilajele de deszăpezire, dat fiind că de azi-dimineaţă ninge. Autoturismele care urcă sau coboară din staţiune trebuie să fie dotate corespunzător, altfel nu sunt lăsate să circule. Majoritatea turiştilor însă nu au luat în calcul avertizările meteorologilor şi au venit cu maşinile neechipate de iarnă?, a precizat Romina Dochian, purtător de cuvânt al IPJ, citat de Agerpres.

Reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu au menţionat că, până în prezent, pe raza judeţului Gorj s-a acţionat cu 23 de autoutilaje pentru îndepărtarea stratului de zăpadă şi s-au răspândit 32 de tone de material antiderapant pentru împiedicarea formării poleiului.

Temperatura medie înregistrată duminică în majoritatea localităţilor din judeţ este de minus două grade Celsius. Judeţul Gorj se află sub avertizarea cod galben de viscol şi ninsoare până la ora 22:00.
Agerpres

Parteneri
x close