Antena 3 CNN Economic Auto Un preot ameţit de alcool a strivit o căruţă cu maşina. Opt oameni au fost răniţi (VIDEO)

Un preot ameţit de alcool a strivit o căruţă cu maşina. Opt oameni au fost răniţi (VIDEO)

Un preot ameţit de alcool a strivit o căruţă cu maşina. Opt oameni au fost răniţi (VIDEO)
26 Iul 2010   •   19:09

Accident grav în judeţul Neamţ. Opt oameni au ajuns la spital după ce căruţa în care se aflau a fost strivită de o maşină. La volan se afla nimeni altul decât preotul din sat. Fiecare parte are vina ei: atelajul nu era semnalizat, iar preotul gustase ceva alcool înainte să plece la drum. O femeie însărcinată şi un copil de şapte ani sunt în stare gravă.

Opt oameni erau în căruţă. Mai aveau puţin şi ajungeau acasă. Un autoturism le-a curmat drumul înainte de vreme însă. La volan, nimeni altul decât preotul satului. Care nu este foarte îngrijorat pentru enoriaşii săi. Mai ales că nu se simte cu nimic vinovat.

?Mi se pare anormal să facem circ acum, din nimica toată să facem tam tam. Sunt opt victime care au fost duse la spital, de aia am venit că altfel stăteam şi noi acasă. Îmi pare foarte bine, săru'mâna?, a declarat preotul Cristinel Bizdică.

Nu la fel de liniştite au fost rudele victimelor. Încep apoi acuzaţiile. Evident, părţi diferite, păreri diferite.

?A fost un simplu accident. Căruţa nu a fost semnalizată, a venit din partea opusă cineva cu fază lungă, m-a orbit si eu am intrat în căruţă având viteza de 50 la oră. Aţi consumat alcool? Nu, nu e adevărat?, a declarat preotul Cristinel Bizdică.

Preot - preot, dar poliţiştii nu merg pe încredere. Aşa că îl roagă frumos pe părinte să sufle în etilotest. Şi... surpriză...

?Conducatorul auto a fost testat cu etilotest. Are 0,80 mg/l, i se va intocmi dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate şi vătămare corporală din culpă?, a spus comisarul Petru Bârsan - şef Poliţia Rutieră Piatra Neamţ.

Opt oameni au avut de suferit de pe urma preotului.

?Au fost aduşi patru adulţi, victime ale accidentului rutier şi patru copii. Cei mai gravi sunt o gravidă care a rămas internată pe ginecologie şi un copil de şapte ani, la chirurgie infantilă?, a precizat dr. Anca Olaru - medic de gardă UPU Spital Judeţean Neamţ.

Femeia riscă acum să piardă sarcina, iar copilul ar putea rămâne marcat pe viaţă, în urma accidentului. Foarte probabil, părintele a pierdut câţiva enoriaşi pentru totdeauna.

Observator

 

×
Subiecte în articol: accident rutier caruta preot
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close