x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A participat la crearea unei companii gigant, dar a renunţat după primele 12 zile. Cât ar fi valorat astăzi partea lui din companie

de A.M.P   •   12 Feb 2017   •   00:27
A participat la crearea unei companii gigant, dar a renunţat după primele 12 zile. Cât ar fi valorat astăzi partea lui din companie 482

Ronald Gerald Wayne este cunoscut pentru faptul că a fondat alături de Steve Jobs şi Steve Wozniak compania Apple, dar a renunţat după doar 12 zile, scrie Business Magazin.

Wayne a lucrat cu Steve Jobs la Atari înainte ca cei trei să înfiinţeze Apple Computer pe 1 aprilie 1976. "M-am pus la computer şi am scris contractul, am făcut trei copii pe care toţi le-am semnat, apoi a doua zi m-am dus şi am înregistrat compania. 12 zile mai târziu mi-am scos numele de pe contract", povesteşte Wayne pentru Business Insider.

"Ştiam că stăteam în umbra a doi giganţi şi că nu o să am propriul meu proiect. Urma să mă ocup de documente, de lucruri care nu mă entuziasmau. Nu era viitorul pe care mi-l imaginam", povesteşte el.

Al treilea fondator al Apple spune că nu regretă decizia luată cu mult timp în urmă. "Nu sunt bogat, dar nici nu am făcut foamea. Consider că am avut parte de noroc în viaţă", a spus el, care ar fi putut deține astăzi 10% din acțiune Apple, adică aproximativ 67 de miliarde de dolari.

 

sati