Antena 3 CNN Economic Biz News Business Ajutor de şomaj de 7.550 de lei pe lună pentru un şomer de naţionalitate germană

Ajutor de şomaj de 7.550 de lei pe lună pentru un şomer de naţionalitate germană

Ajutor de şomaj de 7.550 de lei pe lună pentru un şomer de naţionalitate germană
Sursa foto: somer
02 Mar 2010   •   19:19

Criza şi lipsa unui loc de muncă nu reprezintă neapărat un motiv de îngrijorare pentru unii. Este cazul unui şomer de naţionalitate germană stabilit în România, care primeşte un ajutor de somaj de 7.550 de lei pe lună. Banii pe care acesta îi încasează, vor fi recuperaţi de statul român de la cel german. Un alt şomer fericit se află la Constanţa. Fost angajat în turism acesta primeşte un ajutor de somaj echivalent cu 10 salarii minime pe economie

Cel mai bogat şomer din Constanţa este un bărbat care a fost lucrat în telecomunicaţii şi turism. După ce a fost pus pe liber, acesta a primit o imndemnizaţuie de şomaj egală cu salariul unui secretar de stat.

În prezent, în judetul Constanţa sunt înregistraţi peste 21.000 de şomeri. Cei care depind de banii primiţi de la stat pot doar să viseze la o indemnizaţie de şomaj precum cea a constănţeanului.

Cazul constănţeanului care primeşte o indemnizaţie de şomaj de peste 5.000 de lei nu este singular. Un bărbat de origine germană stabilit în ţara noastrăe primeste un ajutor de şomaj de 7.550 de lei pe lună. Banii pe care acesta îi încasează însă, vor fi recuperaţi de statul român de la cel german.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: somer ajutor german
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close